Besök och undersök

Tutustu uuteen vierailukohteeseen, sivistyksen ja oppimisen tiedekeskukseen!

1.11.2023 klockan 14:00 - 15:00 EET
Evenemangsplats: Sivistyksen ja oppimisen tiedekeskus Soppi
place Evenemangsplats Logga in för att delta

Helsinkiin on avautunut uusi tiedekeskusnäyttely, joka pureutuu suomalaisen kasvatuksen ja oppimisen historiaan, nykyisyyteen ja tulevaisuuteen. 

Sivistyksen ja oppimisen tiedekeskus Soppi sijaitsee osoitteessa Museokatu 18 (sisäänkäynti Cygnaeuksenkatu 4). Soppi tarjoaa yksilö- ja ryhmäopastuksia esimerkiksi koululaisryhmille. Tiedekeskus on avoinna yleisölle tiistaisin ja torstaisin klo 13–16.30, ryhmävierailun voi varata sopimuksen mukaan. Noin kahden tunnin vierailu sisältää opastuksen lisäksi työpajan. 

Sivistyksen ja oppimisen tiedekeskus Soppi havainnollistaa kokonaisuutena, miten suomalainen yhteiskunta rakentunut kasvatuksen ja koulutuksen avulla sekä millaisiin laajempiin kansainvälisiin kehityskulkuihin järjestelmämme muotoutuminen kytkeytyy. 

Historian ja nykypäivän lisäksi Sopessa katsotaan tulevaisuuteen. Elämme murroskautta, jossa käsitykset sivistyksestä ja kasvatuksen päämääristä on haastettu. Viheliäiset globaalit ongelmat edellyttävät uudenlaisia tavoitteenasetteluja valistuksesta periytyvän loputtoman edistysuskon sijaan. Mitä ne voisivat olla? Entä mitä digitalisaatio on merkinnyt oppimiselle?  Soppi on paikka yhdessä oppimiselle ja ajattelulle.

Kutsumme Helsinki oppii -viikon kunniaksi opettajat lämpimästi tutustumiskäynnille Soppeen! 

HUOM! Jos ilmoittaudut opettaja ryhmäsi kanssa, muista ilmoittaa itsesi sekä lisää ryhmän koko osallistuvaa opettaja ryhmääsi vastaavaksi "lisää ryhmä"-painikkeesta!


Detaljer

Evenemangsplats Sivistyksen ja oppimisen tiedekeskus Soppi Museokatu 18, Helsinki, Finland

Datum: 1.11.2023

Tid: 14:00 - 15:00 EET

Välj typ av evenemang: Besök och undersök

Målgrupp: Grundskola, Gymnasium, Yrkesutbildning, Vuxenstuderande, Lärare, Ledare, Föräldrar, Internationella deltagare, Öppet evenemang, Företag.

Kontakt

Organisationens namn: Kvs-säätiö / Tiedekeskus Soppi

Kontaktperson: Heidi Kinnunen