Besök och undersök

Sivistyksen ja oppimisen tiedekeskuksessa pääset osaksi sivistyksen tarinaa - tule opastukselle!

31.10.2023 klockan 13:00 - 15:00 EET
Evenemangsplats: Sivistyksen ja oppimisen tiedekeskus Soppi
place Evenemangsplats Logga in för att delta

Helsinkiin on avautunut uusi tiedekeskusnäyttely, joka pureutuu suomalaisen kasvatuksen ja oppimisen historiaan, nykyisyyteen ja tulevaisuuteen. Tarjoamme Helsinki oppii-viikon kunniaksi maksutonta opastusta Sopessa suomeksi ja englanniksi.

Sivistyksen ja oppimisen tiedekeskus Soppi havainnollistaa kokonaisuutena, miten suomalainen yhteiskunta rakentunut kasvatuksen ja koulutuksen avulla sekä millaisiin laajempiin kansainvälisiin kehityskulkuihin järjestelmämme muotoutuminen kytkeytyy.

Historian ja nykypäivän lisäksi Sopessa katsotaan tulevaisuuteen. Elämme murroskautta, jossa käsitykset sivistyksestä ja kasvatuksen päämääristä on haastettu. Viheliäiset globaalit ongelmat edellyttävät uudenlaisia tavoitteenasetteluja valistuksesta periytyvän loputtoman edistysuskon sijaan. Mitä ne voisivat olla? Entä mitä digitalisaatio on merkinnyt oppimiselle? Soppi on paikka yhdessä oppimiselle ja ajattelulle.

Toivotamme opiskelijat ja kasvatusalan ammattilaiset lämpimästi tervetulleiksi. Tutustukaa näyttelyyn omaan tahtiinne. Oppaamme esittelevät kasvatusalan ajankohtaisia teemoja ja keskustelevat niistä kanssanne mielellään.

HUOM! Jos ilmoittaudut luokkasi/opettaja ryhmäsi kanssa, muista ilmoittaa itsesi sekä lisää ryhmän koko osallistuvaa luokkaasi/opettaja ryhmääsi vastaavaksi "lisää ryhmä"-painikkeesta!

Detaljer

Evenemangsplats Sivistyksen ja oppimisen tiedekeskus Soppi Museokatu 18, Helsinki, Finland

Datum: 31.10.2023

Tid: 13:00 - 15:00 EET

Välj typ av evenemang: Besök och undersök

Målgrupp: Grundskola, Gymnasium, Yrkesutbildning, Vuxenstuderande, Lärare, Ledare, Föräldrar, Internationella deltagare, Öppet evenemang, Företag.

Kontakt

Organisationens namn: Kvs-säätiö / Tiedekeskus Soppi

Kontaktperson: Heidi Kinnunen