Helsinki Education Week
explore

Koulukoulu.fi & Frank Martela: Huoltajat tulevaisuustaitojen äärelle?

1.11.2021 klockan 14:00 - 15:30 EET
language Online-evenemang Logga in för att delta

Moni asia peruskoulussa on muuttunut sitten isien, äitien ja muiden huoltajien oman kouluajan. Koulun muutos kiinnostaa, ihmetyttää ja keskusteluttaa. Mutta miten kertoa koulun muutoksesta huoltajille ymmärrettävästi ja kiinnostavasti?

Koulukoulu.fi on maksuton lyhytverkkokurssi peruskoulusta peruskoululaisten huoltajille. Se auttaa vanhempia ymmärtämään, mitä nykykoulussa opetetaan ja millaisia taitoja tämän päivän koululaiset kenties tarvitsevat tulevaisuudessa.

Kouluille ja opettajille Koulukoulu on työkalu kodin ja koulun yhteistyön syventämiseen.

Helsinki Education Weekin kunniaksi Koulukoulu kutsui filosofi, tutkija, tietokirjailija Frank Martelan puhumaan peruskoulusta tulevaisuustaitojen edistäjänä.

Martela puhuu otsikolla Sisäisesti motivoitu oppiminen - Miten koulu voi valmistaa tulevaisuuden työelämään. Martela kertoo myös, millainen kokemus Koulukoulu-verkkokurssin suorittaminen oli hänelle itselleen koululaisten vanhempana.

Tilaisuuden päätteeksi kuulemme opettajan/rehtorin kommenttipuheenvuoron Koulukoulu-verkkokurssin hyödyntämisestä osana kodin ja koulun yhteistyötä.

Koulukoulu-verkkokurssin esittelee ja tilaisuutta emännöi kehityspäällikkö Tarja Tuomainen Editasta ja OPPIVA-verkostosta.

Detaljer

Datum: 1.11.2021

Tid: 14:00 - 15:30 EET

Välj typ av evenemang: Explore

Målgrupp: Förskola, Grundskola, Lärare, Ledare.

Program för hantering av online-evenemang: teams

Kontakt

Kontaktperson: Tarja Tuomainen

E-post: tarja.tuomainen@edita.fi

Telefonnummer: 040 860 2214

Webbplats: https://koulukoulu.fi/