Besök och undersök

Hyvinvointia ja oppimista Aulassa

1.11.2023 klockan 16:00 - 16:45 EET
language Online-evenemang Logga in för att delta

Aula on lasten ja nuorten tekemä palvelu. Kehitystyön lähtökohtana oli luoda yksi paikka, josta oppijat saavat kokonaisvaltaista tukea niin hyvinvointiin, opiskeluun kuin muihin elämän osa-alueisiin. Palvelu kustomoituu käyttäjän mukaan eli esimerkiksi ensimmäisen luokan oppilaan Aula on erilainen kuin lukiolaisen tai ruotsinkielisen koulun oppilaan. Aula-palvelusta on olemassa neljä kieliversiota: suomi, ruotsi, englanti ja pohjoissaame.

Suositusta, lähes 20 000 päivittäisen vierailun, palvelusta lapset ja nuoret löytävät oppimista tukevat työkalut, saavat nopeasti ja vaivattomasti yhteyden esimerkiksi oman koulun kuraattoriin, psykologiin ja terveydenhoitajaan, voivat ilmoittautua kaupungin tarjoamiin harrastuksiin ja pääsevät suoraan lähikirjaston palveluihin. Lisäksi palvelussa on hyvinvointia tukevia lisäosia ja chatti, joka mahdollistaa keskustelut terveyden- ja sosiaalialan ammattilaisten kanssa myös kouluaikojen ulkopuolella.

Aula on esimerkki onnistuneesta kehitysprojektista, jota loppukäyttäjät ovat olleet vahvasti tekemässä ja josta on tullut tärkeä osa lasten ja nuorten parempaa arkea.

Tervetuloa Aulaan! 

Detaljer

Datum: 1.11.2023

Tid: 16:00 - 16:45 EET

Välj typ av evenemang: Besök och undersök

Målgrupp: Grundskola, Gymnasium, Yrkesutbildning, Vuxenstuderande, Lärare, Ledare, Öppet evenemang, Företag.

Program för hantering av online-evenemang: teams

Kontakt

Organisationens namn: Helsingin kaupunki

Kontaktperson: Tuomas Korkalainen