Fi / Sv / En
explore

Ympäristötaide-näyttely

4.11.2019 at 09:00 - 11:00
Venue: Vuotalon Galleria (Mosaiikkitori 2)
people Open
The event is open for everyone. Registration is not needed.

Teatteri ILMI Ö:n Koti luonnossa- ympäristötaidenäyttely

Koti Luonnossa – ympäristötaidenäyttely on valmistettu etukäteen itä-helsinkiläisten päiväkotien esikoululaisten ja aikuisten kanssa Vuotalon galleriaan, näyttely on avoinna 31.10.-14.11.2019. Näyttelytilaan on luotu koti, jossa myös luonto näkyy ja viihtyy. Teatteri ILMI Ö:n työryhmä on vienyt päiväkotiryhmille tuunattavaksi kodin huonekaluja ja esineistöä. Päiväkotien lapset ja aikuiset ovat saaneet ideoida ja toteuttaa kalusteiden työstön luonnonmateriaaleja käyttäen ja luonnosta inspiroituen. Näyttelyssä otetaan kantaa myös ilmastonmuutokseen, ympäristön saastumiseen ja muovijätteen lisääntyneeseen määrään luonnossa sekä toimenpiteisiin, joilla niitä voi ehkäistä. 

Koti Luonnossa – näyttely liittyy Teatteri ILMI Ö:n Luontokosketus –ympäristö – ja yhteisötaidehankkeeseen, joka on toteutettu itä-helsinkiläisissä päiväkodeissa syksyllä 2019. 

Käynnissä oleva ilmastonmuutos on seurausta ihmisen omasta toiminnasta. Tarvitsemme uudenlaista suhdetta kuluttamiseen, kasveihin ja eläimiin. Luontokosketus-ympäristö- ja yhteisötaidehankkeen tavoitteena on lisätä lasten ja aikuisten tietoisuutta omien toimien vaikutuksesta luontoon ja ilmastonmuutokseen teatteritaiteen, taidetyöskentelyn ja leikin avulla. Tavoitteena on myös lisätä arvostavaa suhtautumista ympäristöön ja toisiin ihmisiin.

Näyttelytila on oppimisympäristö, jonka lapset ovat luoneet toisilleen ja aikuisille. 

Program

Koti Luonnossa – ympäristötaidenäyttely on avoinna 31.10.-14.11.2019. Teatteri ILMI Ö:n taiteilijat ovat näyttelytilassa oppaina 4.11.-8.11.2019 klo 9-11.

Details

Date: 4.11.2019

Time: 09:00 - 11:00

Event type: Explore

Keywords: Ympäristö, Ympäristöoppi, Oppimisympäristö, leikki, Varhaiskasvatus, perusopetus, Taide, Taidekasvatus, Maailmankuva, ilmastonmuutos.

Target group: Kindergarten, Pre-school, Grades 1-6, Open event.

Contact

Contact person: Minna Savin

Email: teatteri@teatteri-ilmio.fi

Phone number: 0407724129

Website: https://www.teatteri-ilmio.fi

Venue

Vuotalon Galleria (Mosaiikkitori 2)

Mosaiikkitori 2, Helsinki, Finland