Helsinki Education Week
Visit and explore

Työvalmentajien palvelut Stadin AO:ssa

1.11.2021 at 12:00 - 5.11.2021 at 12:00 EET
language Online Login to participate

Esittelemme tässä Education Week -tapahtumassa Stadin AO:n työvalmentajien monipuolista työnkuvaa ja palvelutarjontaa virtuaalisesti. 

Ammatillisen koulutuksen reformin seurauksena työelämässä ja työpaikoilla tapahtuva oppiminen on nykyään tärkeä osa ammatillista koulutusta. Sen merkitys tulee kasvamaan vielä entisestään tulevaisuudessa. Tämän myötä eri taustoista tulevien opiskelijoiden työelämätaitojen ja -valmiuksien merkitys on myös suurempi kuin koskaan aiemmin. Työvalmennuksen tehtävänä onkin tukea opiskelijoita erilaisissa työelämätaitojen ja -valmiuksien kehittämisessä, jotta he suoriutuisivat paremmin työelämän monipuolisista haasteista. 

Tapahtuma järjestetään Thinglink-sovellusta hyödyntäen. Sovellukseen on rakennettu koko opiskelijan opiskeluajan kattava "opiskelijan polku", jonka eri vaiheissa työvalmentajat tarjoavat opiskelijoille erilaisia tukitoimia. Polun varrella on lyhyitä videoita, joissa työvalmentajat kertovat työnkuvastaan ja erilaisista palveluistaan. Videoita on yhteensä n. 15 kappaletta.

Tapahtuma on tarkoitettu opettajille, opiskelijoille, työpaikkaohjaajille ja kaikille muillekin työvalmennuksesta kiinnostuneille. Ideana on, että tapahtuma on jatkuvasti käynnissä eli se on auki koko Education Weekin ajan. Osallistujat voivat siis mennä tapahtuman Thinglink-sivustolle silloin kun itse haluavat ja katsoa videoita läpi omaa vauhtiaan. 

Linkki tapahtuman Thinglink-sivustolle löytyy täältä: https://www.thinglink.com/card/1505495612659859459

Järjestämme myös Education Weekin aikana keskiviikkona 3.11. klo 14.00 - 15.00 keskustelutunnin Teamsissa liittyen tähän Thinglink-tapahtumaan ja työvalmentajien palveluihin. Osallistujat voivat tulla vapaasti kyseiseen Teams-tapahtumaan tapaamaan Stadin AO:n työvalmentajia ja keskustelemaan työvalmennuksesta. Keskustelutuntitapahtuma löytyy nimellä "Keskustelutilaisuus työvalmentajien palveluista Stadin AO:ssa". 

Details

Date: 1.11.2021 - 5.11.2021

Time: 12:00 - 12:00 EET

Event type: Visit and explore

Target group: Vocational, Adult students, Teachers, Parents, Open event, Educational entrepreneurs.

Tool for online-event: other