Fi / Sv / En
explore

Tunne Työ @REDI

7.11.2019 at 09:00 - 12:00
Venue: Kauppakeskus REDI
people Open
The event is open for everyone. Registration is not needed.

Tunne työ @REDI on Tunne Työ - suunnittele ura -hankkeen päätöstapahtuma. Tapahtuman tavoitteena on lisätä lukiolaisten työelämätietoutta. Tunne Työ @REDI -tapahtumassa opiskelijat kiertävät suorittamassa digitaalisen Seppo.io -oppimispelin avulla yhteistyökumppanien toteuttamia työelämärasteja. 

Tapahtumassa opiskelijat saavat iloisen pelin avulla tietoa heitä itseään kiinnostavista aloista ja yrityksistä, pääsevät harjoittelemaan konkreettisia työtaitoja sekä kuulevat mielenkiintoisia uratarinoita. 

Program

Tapahtuman ohjelma on julkistettu hankkeen verkkosivuilla. Ohjelma on tarkoitettu vain hankkeen oppilaitoksille, jotka ovat ilmoittautuneet tapahtumaan erillisen kutsun kautta. Muut oppilaitokset tai ryhmät eivät voi osallistua tapahtumaan. Lukioiden työelämälähtöisyydestä, pelillisyydestä työelämäyhteistyössä, sekä työelämätapahtuman rakentamisesta kiinnostuneet opetus- ja ohjaushenkilöt voivat saapua benchmarkkaamaan tapahtumaa REDIin ja nauttia tapahtuman tunnelmasta.

Details

Date: 7.11.2019

Time: 09:00 - 12:00

Event type: Explore

Keywords: Tunne työ, Työelämätapahtuma, lukio, lukiolainen, rasti, työelämärasti, yritykset, yritysyhteistyö, työelämäyhteistyö, yhteistyö, Tunne työ - suunnittele ura, Tunne Työ - hanke.

Target group: High School.

Contact

Contact person: Piritta Ekroth

Email: piritta.ekroth@hel.fi

Phone number: 040 7568422

Website: https://www.tunnetyo.fi/redi

Venue

Kauppakeskus REDI

Hermannin rantatie 5, Helsinki, Finland