Do and try

ThingLink AR-työpaja opettajille

31.10.2023 at 14:30 - 15:30 EET
Venue: Helsingin kaupunginmuseo
place Venue Login to participate

Tule luomaan lisättyä todellisuutta ThingLinkillä Helsingin kaupunginmuseoon! 

Tässä opettajille tarkoitetussa työpajassa pääset tutustumaan ThingLinkin AR-sovellukseen ja tekemään sillä AR-sisältöjä kaupunginmuseon "Helsingin valitut palat" -näyttelystä.

Julkaisimme kesän aikana uuden ThingLink AR -sovelluksen, joka yhdistää fyysiset ja digitaaliset oppimisympäristöt entistä saumattomammin yhteen. 

Luo ThingLink-sisältö, lataa se ThingLink AR -kirjastoon ja katsele kannettavan laitteesi kameran läpi kuinka tägipisteet ilmestyvät haluamaasi kohtiin fyysisessä maailmassa. 

ThingLink on käytössä kaikilla KASKOn opettajilla ja oppijoilla. Voit luoda tilin ja kirjautua omilla KASKOn tunnuksillasi. Lisää tietoa ThingLinkistä löydät Opehuoneesta.

Varmistathan, että sinulla on ThingLink-tili valmiina, kun saavut työpajaan. AR-sisältöjen luomiseen käytetään iPadeja, jotka ovat valmiina odottamassa työpajassa. 

HUOM! Jos ilmoittaudut luokkasi/opettaja ryhmäsi kanssa, muista ilmoittaa itsesi sekä lisää ryhmän koko osallistuvaa luokkaasi/opettaja ryhmääsi vastaavaksi "lisää ryhmä"-painikkeesta!

Details

Venue Helsingin kaupunginmuseo Aleksanterinkatu 16, Helsinki, Finland

Date: 31.10.2023

Time: 14:30 - 15:30 EET

Event type: Do and try

Target group: Daycare, Preschool, Basic Education, Upper secondary school, Vocational.

Contact

Name of the organisation: ThingLink

Contact person: Henri Pennanen