Visit and explore

Rivien välistä: Kaamea keskiviikko -kirjavinkkausesitys

31.10.2023 at 09:30 - 10:30 EET
Venue: Vuosali
place Venue Login to participate

Helsingin kaupunginkirjaston Rivien välistä-vinkkaustapahtuma esittelee ajankohtaista nuortenkirjallisuutta 7.-luokkalaisille. Tilaisuuteen on kutsuttu oppilasryhmiä Kultus.fin kautta. 

Vinkkaustapahtuman kokonaiskesto on 60minuuttia, mikä pitää sisällään kirjojen vinkkauksen sekä lainaamiseen käytettävän ajan. Lainaus toteutetaan samassa tilassa esityksen kanssa, ja pelattavissa on samaan aikaan kirjoihin liittyvä Seppo.io-peli oppilaiden omilta laitteilta.

Vuosaaressa nähdään vinkkausesitys Kaamea keskiviikko. Mustanhumoristinen kirjavinkkausnäytelmä iskee silmää suositulle Netflix-sarjalle. Sarkastinen ja synkkäsieluinen Keskiviikko joutuu syytetyksi, kun vaarallinen maaginen loitsukirja katoaa. Keskiviikko alkaa tutkia tapausta ja kohtaa samalla uusia ystäviä ja kuolettavia vihollisia.

Esityksen aikana näyttelijät vinkkaavat nuortenkirjoja eri genreistä jännityksestä kauhuun ja romantiikasta fantasiaan. Draaman keinojen lisäksi esitys hyödyntää videoita. Kirjavinkkausnäytelmän taustavoimina on kirjallisuuden ja draaman ammattilaisia. 

Details

Venue Vuosali Mosaiikkitori 2, Helsinki, Finland

Date: 31.10.2023

Time: 09:30 - 10:30 EET

Event type: Visit and explore

Target group: Basic Education.

Contact

Name of the organisation: Helsingin kaupunginkirjasto

Contact person: Hanne Korpelainen