Fi / Sv / En
explore

POP UP: Syötävän hyvää koulusafkaa! Kouluruoka ennen, nyt ja tulevaisuudessa. Tule kurkistamaan, kun oppilaat valmistavat oman koululounaansa.

7.11.2019 at 10:30 - 15:30
Venue: Keskustakirjasto Oodi, 2. kerros , ryhmätila 8
people Open
The event is open for everyone. Registration is not needed.

POP UP! Syötävän hyvää koulusafkaa!

Oodin 2. kerroksen pienryhmäkeittiön viereisessä tilassa on kaikille avoin pop up –työpaja Kouluruoka ennen, nyt ja tulevaisuudessa, jossa pääset ideoimaan kouluruokailun tulevaisuutta tai fiilistelemään entisajan kouluruokaa. Kerro meille omat kouluruokamuistosi. Miltä näytti kouluruokalista 1950-luvulla? Tervetuloa mukaan piipahtamaan!

OPPILAAT VALMISTAVAT KOULULOUNASTA

Viereisessä opetuskeittiössä oppilaat valmistavat itselleen koululounaan Palvelukeskus Helsingin tuotekehittäjien opastuksella. Luvassa on suosikkiruokia ja jotain ihan uusia tuulahduksia. Jälkkäriä unohtamatta. Keittiötyöskentelyä pääsee seuraamaan ikkunan takaa. Itse työpajaan ilmoittautuminen on jo päättynyt. 

Kouluruokailu ja ruokakasvatus on tärkeä osa suomalaista koulua. Helsingissä maksutonta kouluruokaa on saatu nauttia jo 76 vuotta! Nykyään oppilaat ovat tiiviisti vaikuttamassa mm. kouluruokalistojen sisältöön.  

Palvelukeskus Helsinki tuottaa ruokapalveluja helsinkiläisille kouluille, oppilaitoksille, päiväkodeille, sairaaloille sekä monipuolisille palvelukeskuksille. Olemme päivittäin mukana lähes 100 000 ruokahetkessä ja ruokapalveluista meillä on kokemusta jo yli 100 vuoden ajalta. 


Details

Date: 7.11.2019

Time: 10:30 - 15:30

Event type: Explore

Keywords: Kouluruoka, Parempaa kouluruokaa.

Target group: Grades 1-6, Grades 7-9, High School, VET, Adult students, Teachers, International attendees, Open event.

Contact

Contact person: Palvelukeskus Helsinki, Maarit Ojaluoma

Email: maarit.ojaluoma@hel.fi

Phone number: (09) 310 20412

Venue

Keskustakirjasto Oodi, 2. kerros , ryhmätila 8

Tölöviksgatan 4, Helsingfors, Finland