Helsinki Education Week
Discuss and listen

Miten tuen yläkoululaista reaaliaineen kokeeseen valmistautumisessa kotona?

3.11.2021 at 16:30 - 17:15 EET
language Online Login to participate

Alisuoriutuuko lapsesi kokeissa? Onko kokeisiin lukeminen ja valmistautuminen haastavaa tai työlästä kotona? 

HEROn erityisluokanopettaja, opo ja tietokirjailija Aija Lund (KM, FM, YTM) kertoo aluksi, kuinka tukea yläkouluikäistä lasta kotona kokeisiin valmistautumisessa ja vastaa mahdollisuuksien mukaan etukäteen saapuneisiin kysymyksiin (30 min). Tilaisuudessa puhutaan reaaliaineiden kokeisiin lukemisesta esim. historia, maantieto, biologia, yhteiskuntaoppi, terveystieto, uskonto ja elämänkatsomustieto. Lisäksi kysymyksiä ja keskustelua (15 min).

Tilaisuus on tarkoitettu yläkouluikäisten huoltajille. Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollisuus jättää kysymys etukäteen. 

Tilaisuus järjestetään min. 5 osallistujalla, ja tilaisuuteen mahtuu mukaan 20 ensimmäistä ilmoittautunutta. Tilaisuus järjestetään Teamsilla. Tilaisuudesta ei tule tallennetta.

Ilmoittautuminen viimeistään tiistaina 2.11. klo 12:00

HUOMIO: Ilmoittaudu tapahtumaan etukäteen alla olevasta Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet -linkistä, joka johtaa HEROn omaan ilmoittautumiseen! 

Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet: HERO-webinaari 3.11. / Helsinki Education Week 2021

Yhteyshenkilö: Koulutuskoordinaattori Mari Haapaniemi, mari.haapaniemi@lukihero.fi

Helsingin seudun erilaiset oppijat ry eli HERO on oppimisvaikeuksisten henkilöiden paikallinen etujärjestö, jonka toiminta-aluetta on pääkaupunkiseutu. Me tiedotamme, koulutamme ja järjestämme toimintaa ja tapahtumia oppimisvaikeuksiin ja erilaiseen oppimiseen liittyvien teemojen ympäriltä. Lisätietoja nettisivuiltamme:www.lukihero.fi

Details

Date: 3.11.2021

Time: 16:30 - 17:15 EET

Event type: Discuss and listen

Target group: Basic Education, Parents.

Tool for online-event: teams