Discuss and listen

Liikkuminen mielen ja oppimisen tukena

2.11.2023 at 15:30 - 16:30 EET
language Online Login to participate

Tervetuloa syventymään liikkumisen ja liikunnan vaikutuksiin nuorten mielenterveyteen ja oppimiseen! Tilaisuudessa Helsingin kaupungin toisen asteen opiskeluhuollon liikuntacoachit jakavat tietoa ja käytännön neuvoja siitä, kuinka liikunta voi olla avain nuorten hyvinvoinnin ja oppimisen tukemiseen. Tilaisuus alkaa liikuntacoachien luennolla ja lopuksi on aikaa keskustelulle.

Tilaisuuden tavoite: Osallistujat oppivat liikkumisen vaikutuksista nuorten mielenterveyteen ja oppimiskykyyn. Käymme läpi tutkimustuloksia, käytännön esimerkkejä ja annamme konkreettisia työkaluja, joilla voi auttaa nuoria lisäämään liikkumisen määrää sekä tehostamaan oppimista.

Teemat:

  • Nuorten mielenterveys ja liikkuminen: Tutkimme liikkumisen vaikutuksia nuorten mielenterveyteen, stressinhallintaan ja sosiaalisiin taitoihin. Kuulet, kuinka liikunta voi toimia ennaltaehkäisevänä sekä hoitavana keinona mielenterveysongelmissa.
  • Liikkumisen positiivinen vaikutus oppimiseen: Käsittelemme liikkumisen merkitystä nuorten kognitiiviselle kehitykselle, keskittymiskyvylle ja oppimistuloksille. Opit, kuinka voit integroida liikuntaa osaksi nuorten opetusta ja arkea.
  • Käytännön vinkit: Tarjoamme käytännön vinkkejä ja harjoituksia, joita voit hyödyntää liikunnan lisäämiseksi nuorten elämään.

Kenelle tapahtuma sopii:

  • Kasvattajille, opettajille ja nuorisoalan ammattilaisille, jotka työskentelevät nuorten kanssa.
  • Vanhemmille ja huoltajille, jotka haluavat tukea lastensa mielenterveyttä ja oppimista liikkumisen kautta.
  • Kaikille, jotka ovat kiinnostuneita nuorten hyvinvoinnista ja haluavat oppia lisää liikkumisen roolista hyvinvoinnin tukemisessa.

Tule mukaan ja liity keskusteluun nuorten hyvinvoinnista ja oppimisesta liikkumisen näkökulmasta! Yhdessä voimme rakentaa terveempää ja oppimiskykyisempää tulevaisuutta nuorillemme.


Details

Date: 2.11.2023

Time: 15:30 - 16:30 EET

Event type: Discuss and listen

Target group: Basic Education, Upper secondary school, Vocational, Adult students, Teachers, Leaders, Parents, Open event.

Tool for online-event: teams

Contact

Name of the organisation: Helsingin kaupunki, KASKO, toisen asteen opiskeluhuolto

Contact person: Kiira Eerola