Helsinki Education Week
Visit and explore

Koulukoulu.fi & Frank Martela: Huoltajat tulevaisuustaitojen äärelle?

1.11.2021 at 14:00 - 15:30 EET
language Online Login to participate

Moni asia peruskoulussa on muuttunut sitten isien, äitien ja muiden huoltajien oman kouluajan. Koulun muutos kiinnostaa, ihmetyttää ja keskusteluttaa. Mutta miten kertoa koulun muutoksesta huoltajille ymmärrettävästi ja kiinnostavasti?

Koulukoulu.fi on maksuton lyhytverkkokurssi peruskoulusta peruskoululaisten huoltajille. Se auttaa vanhempia ymmärtämään, mitä nykykoulussa opetetaan ja millaisia taitoja tämän päivän koululaiset kenties tarvitsevat tulevaisuudessa.

Kouluille ja opettajille Koulukoulu on työkalu kodin ja koulun yhteistyön syventämiseen.

Helsinki Education Weekin kunniaksi Koulukoulu kutsui filosofi, tutkija, tietokirjailija Frank Martelan puhumaan peruskoulusta tulevaisuustaitojen edistäjänä.

Martela puhuu otsikolla Sisäisesti motivoitu oppiminen - Miten koulu voi valmistaa tulevaisuuden työelämään. Martela kertoo myös, millainen kokemus Koulukoulu-verkkokurssin suorittaminen oli hänelle itselleen koululaisten vanhempana.

Tilaisuuden päätteeksi kuulemme opettajan/rehtorin kommenttipuheenvuoron Koulukoulu-verkkokurssin hyödyntämisestä osana kodin ja koulun yhteistyötä.

Koulukoulu-verkkokurssin esittelee ja tilaisuutta emännöi kehityspäällikkö Tarja Tuomainen Editasta ja OPPIVA-verkostosta.

Details

Date: 1.11.2021

Time: 14:00 - 15:30 EET

Event type: Visit and explore

Target group: Preschool, Basic Education, Teachers, Leaders.

Tool for online-event: teams