Fi / Sv / En
explore

Ilmiömäinen podcast

5.11.2019 at 12:30 - 14:00
Venue: Suutarinkylän peruskoulu
people 2 / 20

Maailmalla suuren suosion saaneet podcastit rantautuvat myös koulumaailmaan! Podcast on äänitallenne, jonka voi kuunnella haluamaansa aikaan ja mahdollisesti myös tilata tietokoneelle tai mobiililaitteelle. Maailman kuunnelluimmilla podcasteilla on jopa satoja miljoonia kuuntelijoita.

Podcastin tekemisessä monialaiset oppimiskokonaisuudet ja ajankohtaiset ilmiöt opitaan iloisella ja innovatiivisella tiimityöskentelyllä.

Suutarinkylän peruskoulussa kehitetty podcast-opetuksen malli soveltuu mainiosti koko koulupolulle – alakoulusta yläkouluun ja edelleen lukioon. Podcastin aiheet voivat olla mitä tahansa. Koulumaailmassa aina ajankohtaisia aiheita ovat vaikkapa läksyt ja kiusaaminen, mutta liikkuvan teknologian avulla podcastin tekeminen voidaan jalkauttaa koko kaupunkiin!

Helsinki Education Weekin Explore-pajassa lehtori Tiina Lepistö opastaa podcastien tekemisen toimitukselliseen ja pedagogiseen puoleen ja itsekin podcastaava opettaja Antti Sunell puolestaan antaa vinkit teknisesti onnistuneeseen podcastiin.

Tervetuloa Suutarinkylän peruskouluun!


Program

Ti 5.11. klo 12.30-14.00

Details

Date: 5.11.2019

Time: 12:30 - 14:00

Event type: Explore

Keywords: Koulumaailma, Podcast, Alakoulu, Yläkoulu, Läksyt, Explorepaja.

Target group: Grades 1-6, Grades 7-9, High School, Teachers.

Contact

Contact person: Tiina Lepistö

Email: tiina.lepisto@edu.hel.fi

Phone number:

Venue

Suutarinkylän peruskoulu

Vaskiniitynkuja 2, Helsinki, Finland