Discuss and listen

Etätyöpaja: Monialainen yhteistyö yksilöllisessä opiskeluhuollossa

31.10.2023 at 08:30 - 09:30 EET
language Online Login to participate

Innostaako sinua monialainen yhteistyö oppijan hyväksi opiskeluhuollon näkökulmasta? Oletko lasten ja nuorten kanssa työskentelevä kasvatuksen ja koulutuksen ammattilainen? Lämpimästi tervetuloa etätyöpajaan keskustelemaan yksilöllisen opiskeluhuollon monialaisesta yhteistyöstä. 

Teamsin kautta järjestettävässä työpajassa esitellään lyhyesti valmistunut Yksilöllisen opiskeluhuollon monialaisen tuen prosessikuvaus -materiaali. Esittelyn jälkeen pääset yhdessä työparisi tai -tiimisi kanssa tutustumaan materiaaliin ja pohtimaan, mitä prosessikuvauksen mukainen työskentely on tai voisi olla teidän yksikkönne näkökulmasta. Mukana keskustelemassa ovat etsivät sosiaaliohjaajat Ella Korpela ja Minttu Vaarne. 

Aika ja paikka: Ti 31.10. klo 8.30-9.30, Teams. Osallistumislinkki lähetetään tapahtumaan ilmoittautuneille ennen tapahtumaa.  

Kohderyhmä: Kasvatuksen ja koulutuksen alalla lasten ja nuorten kanssa työskentelevät ammattilaiset. Suosittelemme osallistumaan tapahtumaan yhdessä työparin tai tiimin (esimerkiksi koulun yhteisöllisen opiskeluhuollon ryhmä) kanssa. 

Details

Date: 31.10.2023

Time: 08:30 - 09:30 EET

Event type: Discuss and listen

Target group: Preschool, Basic Education, Upper secondary school, Vocational, Teachers.

Tool for online-event: teams

Contact

Name of the organisation: Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimialan kehittämispalvelut

Contact person: Laura Juvonen