Helsinki Education Week
Network and co-create

Tervetuloa opiskelemaan Stadin ammatti- ja aikuisopistoon! Kuinka voin auttaa?

4.11.2021 at 14:00 - 14:45 EET
language Online Login to participate

Speedway to work

Speedway tarkoittaa isossa maailmassa moottorirataa eli rinkiä, jota ajetaan kovaa ja vaarallisen näköisesti ympäri. Tiimi pistää auton kuntoon, kuski painaa kaasua ja sitten mennään!

Stadin ammatti- ja aikuisopistossa käynnistynyt Speedway to work -opintopolku on tarkoitettu opiskelijoille tai opiskelemaan hakeville, joilla on jo ammatillista osaamista hankittuna esimerkiksi aiemmissa opinnoissa tai alan työpaikassa. Kun opinnot ovat aiemmin keskeytyneet tai työelämä vienyt mennessään, tukee Speedway-tiimi opiskelijaa tunnistamaan matkan varrella hankittua osaamista ja saavuttamaan maaliviivan tutkintotodistus kourassa.

Meillä Stadin AO:ssa Speedway-radalla ei kuitenkaan edetä vaarallisen näköisesti ja renkaat kulmissa savuttaen, henki ja hyvinvointi vaakalaudalla. Onko meillä vauhtia? Kyllä. Tiimityötä? Mitä suurimmissa määrin!

Stadin AO:n Speedway-moottoriradalle on koottu moniammatillinen varikkotiimi. Opettajilla on vankka asiantuntemus sekä ammatillisista tutkinnon osista että kaikille aloille yhteisistä tutkinnon osista.

Tule tutustumaan, kuinka opiskelijan osaamista tunnistamalla ja opintoja henkilökohtaistamalla suunnittelemme It's Learning-oppimisalustaa hyödyntäen opiskelijalle yksilöllisen opiskelusuunnitelman.

Tapahtumassa annamme esimerkkejä siitä, kuinka hyödynnämme ammatillisten ja kaikkien alojen yhteisten (yto) aineiden integrointia työelämään sekä kuinka It's-alusta palvelee opiskelijan omaa opiskelusuunnitelmaa.

Tällä kertaa tavoitteena on työelämä. Tutkintotodistus ajohaalarin taskussa. 

Details

Date: 4.11.2021

Time: 14:00 - 14:45 EET

Event type: Network and co-create

Target group: Vocational, Adult students, Teachers, Leaders, Open event, Educational entrepreneurs.

Tool for online-event: teams