Helsinki Education Week
dialogue

Kenen ääni mediassa kuuluu? Erätauko-dialogi

4.11.2021 at 17:30 - 20:45 EET
language Online Login to participate

Työväenopiston dialogitilaisuuksissa ti 2.11. ja to 4.11. keskustellaan Erätauko-menetelmän avulla siitä, mitä uutisia media nostaa esiin. Tavoitteena on lisätä ymmärrystä eri katsantokannoista. Keskiössä kuunteleminen, ei niinkään samanmielisyys.

Mediassa nousee aika-ajoin esiin, kuuluuko kaikkien kansalaisten ääni viestimissä samanarvoisesti? Onko keskusteluja, aiheita, tai näkökulmia, joita mediassa ei kuulla? Mitä ne ovat, ja miksi ei kuulla?

Tämä verkkokeskustelutilaisuus lähestyy aihetta eri näkökulmista. Yhtenä esimerkkinä nostetaan alustuksessa ns. vastamedia, joka kuvaa itseään valtavirtamedian vastavoimana.

Erätauko on keskustelumenetelmä, jossa käydään rakentavaa keskustelua tasavertaisesti niin, että kaikki tulevat kuulluksi, mutteivät arvostelluiksi. Jokaisen oma kokemus on yhtä arvokas. Keskittymällä kuuntelemaan voimme oppia toisiltamme paljon.

Jos et pääse kumpaankin opetuskertaan, osallistu jompaan kumpaan. Mielellämme näkisimme kuitenkin sinut kummassakin, jos aika antaa myöten. Mutta toiseenkin tulo antaa varmasti paljon!

Lisätietoja löytyy täältä: https://ilmonet.fi/course/H214086 . 

Details

Date: 4.11.2021

Time: 17:30 - 20:45 EET

Event type: Dialogue

Target group: Basic Education, Upper secondary school, Vocational, Adult students, Teachers, Leaders, Parents.

Tool for online-event: teams

Contact

Contact person: Mikko Kettunen

Email: mikko.kettunen@hel.fi

Phone number: 0931088595

Website: https://ilmonet.fi/course/H214086