Do and try

ThingLink AR-työpaja

31.10.2023 at 09:00 - 09:50 EET
Venue: Helsingin kaupunginmuseo
place Venue Login to participate

Tule luomaan lisättyä todellisuutta ThingLinkillä Helsingin kaupunginmuseoon! 

Julkaisimme kesän aikana uuden ThingLink AR -sovelluksen, joka yhdistää fyysiset ja digitaaliset oppimisympäristöt entistä saumattomammin yhteen. 

Luo ThingLink-sisältö, lataa se ThingLink AR -kirjastoon ja katsele kannettavan laitteesi kameran läpi kuinka tägipisteet ilmestyvät haluamaasi kohtiin fyysisessä maailmassa. 

Tässä työpajassa oppilaasi ja sinä pääsette tekemään kaupunginmuseon"Helsingin valitut palat" -näyttelystä AR-sisältöjä ThingLinkillä. Työpaja on toimii kokeile- ja opi -periaatteella ja sisältää paljon käytännön tekemistä pienryhmissä. 

ThingLink on käytössä kaikilla KASKOn opettajilla ja oppijoilla. Voit luoda tilin ja kirjautua omilla KASKOn tunnuksillasi. Lisää tietoa ThingLinkistä löydät Opehuoneesta

Varmistathan, että sinulla ja oppilaillasi on ThingLink-tili valmiina, kun saavutte työpajaan. AR-sisältöjen luomiseen käytetään iPadeja, jotka ovat valmiina odottamassa työpajassa.

Tapahtuma on suunnattu koululuokille, jotka osallistuvat tapahtumaan opettajansa kanssa yhdessä.

HUOM! Jos ilmoittaudut luokkasi/opettaja ryhmäsi kanssa, muista ilmoittaa itsesi sekä lisää ryhmän koko osallistuvaa luokkaasi/opettaja ryhmääsi vastaavaksi "lisää ryhmä"-painikkeesta!

Details

Venue Helsingin kaupunginmuseo Aleksanterinkatu 16, Helsinki, Finland

Date: 31.10.2023

Time: 09:00 - 09:50 EET

Event type: Do and try

Target group: Basic Education, Upper secondary school, Vocational.

Contact

Name of the organisation: ThingLink

Contact person: Henri