Helsinki Education Week
hands on

3.-4.-luokkalaiset Aikaseikkailija-hahmoja luomassa

6.11.2020 at 09:00 - 09:45 EET
Online event
people 2 / 50

Pakkaa reppusi ja seikkaile tulevaisuuteen! 

Tällä tunnilla oppilaat tutustuvat Aikaseikkailu-kerhoon suunnittelemalla oman Aikaseikkailija-hahmon. Tunti aloitetaan etäohjauksella (ei välttämätöntä osallistua), jonka jälkeen luokat saavat toimia itsenäisesti. Tunnin lopuksi kaikista Aikaseikkailijoista otetaan kuvakollaasi ja ne julkaistaan tekijöiden luvalla Mannerheimin Lastensuojeluliiton verkkosivuilla.

Osallistujille lähetetään etukäteen sähköpostitse tulostettavat materiaalit. Lisäksi tunnille tarvitaan saksia, liimaa sekä värikyniä.  


Lisätietoa Aikaseikkailu-kerhosta

Aikaseikkailu on koulun järjestämä kerho 3.–4.-luokkalaisille. Kerhossa lapset harjoittelevat leikillisyyden ja pelillisyyden avulla esimerkiksi omien vahvuuksien tunnistamista, empatiaa ja ongelmanratkaisutaitoja.  

Kerho on kymmenen kerran kokonaisuus, joka sisältää (mm. kerholaisten kerhovihon ja verkkotehtäviä). Kerho-ohjaajan itseopiskeltava verkkokurssi sekä kerhomateriaalit ovat kouluille maksuttomia. Suosittelemme, että kerho-ohjaajana toimii koulun opettaja, koulunkäynninavustaja tai ohjaaja. 

Lisätietoa: mll.fi/ammattilaisille-sivustolta

Vinkki: Harrastusviikon kunniaksi olemme koonneet kolme verkkotehtävää tehtäväksi. Harjoitukset löytyvät osoitteesta: www.mll.fi/aikaseikkailu/kerhoviikko


Details

Date: 6.11.2020

Time: 09:00 - 09:45

Event type: Hands on

Target group: Basic Education, Teachers.

Tool for online-event: teams

Contact

Contact person: Erja Anttonen

Email: erja.anttonen@mll.fi

Phone number: 0505181792

Website: https://www.mll.fi/ammattilaisille/kouluille-ja-oppilaitoksille/koulun-kerhotoiminta/